Leverans / Garanti

Leverans / Garanti

Leverans

Vi på Fixwell Hockey är glada att skicka din order med antingen PostNord, DHL eller Schenker beroende på vart man bor i Europa. Vi skickar även över hela världen.

Vi erbjuder gratisfrakt på beställningar över 1999 kr!
Vi tar en avgift på 199 kr på alla ordrar under 1999 kr inom Europa.

Notera:

  • Leverans utanför Europa så kan det förekomma andra fraktbolag. 
  • Kunden är ansvarig för eventuella tull- och andra avgifter.

 

Garanti

Lagade klubbor (eller refurbished sticks som det även kallas på engelska) - Vi står bakom vårt hantverk och erbjuder därför 30 dagars garanti vid plats av lagningen. Skulle den av någon anledning gå sönder vid lagningen (vilket sällan händer, men om det händer så brukar det hända med en gång), så får du hela ersättningen tillbaka om du tar kontakt med oss inom 30 dagar.

 

Priser

Fixwellhockey.com och .se visas för nuvarande i SEK och EURO.
Mer språk och valutor kommer att läggas till i framtiden.

 

Ångerrätt / Bytesrätt

Retur och byten av en vara är tillgängligt upp till 14 dagar efter ditt köp. Om du önskar att returnera eller byta en produkt så notera:

  • Produkten måste vara oanvänd.
  • Kunden är ansvarig för returkostnad och andra eventuella kostnader om det exempelvis skickas utanför EU. *(Är produkten trasig på något sätt så står vi självklart för returfrakten!)

Om du har fått en felaktig eller en trasig klubba, var vänlig kontakta oss på info@fixwellhockey.com så skickar vi dig en ny klubba, och vi står självklart för alla returkostnader eller om full återbetalninig önskas så löser vi det.