Vanliga frågor

Vanliga frågor

Hur lång leveranstid har ni?

Din order blir behandlad, packad och skickad samma dag som du lägger en order hos oss. För närvarande finns och skickar vi från Nyköping, Sverige, så leveranstiden kan variera lite grann beroende på vart man bor. Bor man i närheten så kanske man får sin order redan dagen efter medans andra får vänta i vanligtvis 2-5 arbetsdagar. Notera även att leveranstiden kan variera lite beroende på vilket land man beställer ifrån. Vanligtvis så är det 2-5 arbetsdagar inom Europa.

 

Vad är en rekonditionerad klubba?

En rekonditionerad klubba är en lagad klubba, eller en reparerad klubba. Lagningen eller reparationen kan ske på olika vis, men oftast är det skaftlagningar vi gör med mest framgång. Lagning av blad kommer förhoppningsvis framöver.

Vi använder oss av en invändig lagningsprocess ProFlex och kan därmed sätta ihop klubban som den en gång var. Vår innovativa metod att laga hockeyklubbor ökar vikten enbart med 2-4%, och eftersom vår lagning är ihålig så bevaras flex och kick-point och klubban presterar precis som om den vore ny!

 

Jag fick min klubba och den hade ett speciellt namn/logo/färg på?

Vi får tag i våra klubbor direkt från olika lag och organisationer här i Sverige. Många av dem lagen spelar på en hög professionell nivå och har vissa har egen utstyrsel på klubborna. Vissa lag har även sina klubbor med lagfärger och andra specifika grafiker för att göra dem extra specialla och unika.

 

Hur läser jag av de olika klubbvarianterna (hand/curve/flex/längd)?

Vi visar upp våra klubbor med ganska kort men nödvändig information som behövs. Informationen inkluderar åt vilket håll klubban är, curve (blad), flex och längd. Vår produktspecifikation kan se ut så här:

(Left - P29 - 77 flex - 165 cm). Vi kan dela upp dem i dessa segment:

Hand - Left

Curve - P29

Flex - 77

Längd - 165 cm

OBS! Vänligen notera att om klubbans längd är angiven som kortare än en ny originalklubba så kan klubban vara lite styvare då det sågats av en liten bit. Det går att justera med en förlängningsplugg.

 

Visas FixwellHockey.com i SEK eller EUR?

FixwellHockey.com visas för nuvarande i SEK (Svensk Krona) för att de allra flesta av våra kunder är från Sverige. Inom kort så kommer EURO och andra valutor läggas till för att underlätta för konsumenter utanför Sverige.

 

Vad är eran returpolicy?

Nästan allra de flesta gånger så är vi glada att ta emot retur av klubbor om dem är oanvända och i originalskick. Allt du behöver göra är att betala för frakten tillbaka till oss. Det kan variera beroende på situation eller om produkten ska bytas ut mot en annan klubba, då står vi för returfrakten. Om du av någon anledning har fått en felaktig klubba så kommer vi självklart stå för alla returkostnaderna.

Läs mer om vår 100% kundnöjdhetsgaranti här.

 

Vad är eran garantipolicy?

Våra rekonditionerade klubbor kommer med en 30 dagars garanti inom lagningsområdet.

 

Företagsinformation

Fixwell AB

Idrottsgatan 23A

59350 Västervik

Sverige

Företagsregistreringsnummer: 559479-9883

Momsregistreringsnummer:

 

Fler frågor? Ta kontakt med oss här!