Om oss

Om oss

Fixwell Hockey grundades 2020 i en källare i Nyköping av mig, Christopher Elmgren. Med följer oss en kärlek för ishockey och allt som har med sporten att göra sedan barnsben. Intresset för hockeyklubbor har alltid funnits hos mig, och de sista sex till sju åren har intresset för att prova nya modeller, ny flex eller en ny curve bara vuxit.

I samma veva som återanvändning av produkter uppmärksammades för några år sedan, så kom jag på idéen om att återanvända begagnade eller redan använda klubbor. Skulle det gå att reparera en klubba till närmast möjliga nyskick?

Kan man då samtidigt bidra till en renare, bättre och hållbarare miljö och även hjälpa personer som inte kan eller vill lägga ut 3000 kr på en ny klubba?

Idéen om att laga hockeyklubbor växte, och framförallt topmodells-proffsklubbor som används av alla professionella hockeylag runtom i Sverige. Vem vill inte ha lyxen att känna och kunna spela med en proffsklubba?

Vi har spenderat nästan ett år på att ta fram en bra och hållbar produkt, vilket till en början gav blandat resultat i jämförelse mot förväntningarna. Efter många timmars arbete och olika tester så känns det nu som att vi äntligen har fått fram en produkt att stå bakom! Våren 2021 har vi äntligen beslutat oss för att slå upp portarna för vår verksamhet då våra lagade klubbor har fått väldigt bra feedback från många olika håll, samtidigt som lagningen är väldigt hållbar och stabil!

Vår vision nu är att kunna bidra till en bättre miljö genom att reducera avfall av kolfiber som inte är nedbrytbart, och samtidigt kunna erbjuda dig proffsklubbor till ett bekvämt pris!

Och det bästa med oss? Vi har bara börjat.