Hoppa till innehållet
Fixwell HockeyFixwell Hockey
Bästa klubborna från säsongen 2020-2021

Bästa klubborna från säsongen 2020-2021

Det första vi bör notera är att ordet "bästa" betyder olika beroende på vem man frågar. Den här listan handlar inte om vilken klubba som är mest hållbar, lättast eller som är "bäst" överlag - Den här listan handlar om fakta. Vår lista är baserad på aktiva spelare i NHL under säsongen 2020-2021.

Nu kör vi.

#5 Bauer Supreme Ultrasonic - 41 aktiva NHL spelare

Med sin läckra utstyrsel och som väger in på 390 gram så hamnar Ultrasonicen på en femte plats där den används av 6.1% av NHL spelarna och hela Supreme-serien används av 7.9% i NHL.

Notabla spelare som använder denna klubba: Adam Boqvist, Isac Lundeström, Kevin Fiala, Mikko Rantanen, Victor Olofsson

 

#4 CCM Ribcor Trigger 5 Pro - 48 aktiva NHL spelare

CCM's low-kick för att avlossa snabba skott och den lättaste klubban på marknaden hamnar på en fjärde plats där 7.1% av NHL spelarna använder sig av denna sticka medans hela Ribcor-serien används av 12.2% i NHL.

Notabla spelare som använder denna klubba: Brock Boeser, J.T Miller, Joe Thornton, Matthew Barzal, Nico Hischier, Tobias Björnfot

 

#3 CCM Jetspeed FT3 Pro - 70 aktiva NHL spelare

Jetspeed-serien tog världen med storm när den lanserades 2018. Med sin hybrida kick-point så är den en favorit för väldigt många. 10.3% i NHL föredrar denna klubba och Jetspeed-serien används av hela 17.5% spelare i NHL.

Notabla spelare som använder denna klubba: Andreas Johnsson, Artemi Panarin, Brent Burns, Evgeni Malkin, Filip Forsberg, Gustav Forsling, John Klingberg, John Tavares

 

#2 Bauer Vapor Flylite - 79 aktiva NHL spelare

På en andra plats hittar vi Bauer's Flylite som med sin low-kick fortsätter den att ligga högt upp bland favoritklubbor i NHL. 11.7% använder sig av denna sticka som gillar att göra fina dragningar och dra snabba skott.

Notabla spelare som använder denna klubba: Andrei "Zorro" Svechnikov, Claude Giroux, Gabriel Landeskog, Hampus Lindholm, Jakob Silfverberg, Jesper Bratt, Nils Höglander, Quinn Hughes

 

#1 Bauer Nexus GEO - 94 aktiva NHL spelare

Ännu en gång kan vi se Nexus-serien hamna i topp gällande favoritklubbor som används i NHL. Geon med sin populära mid-kick kanske är något för dig att testa om du är sugen på något nytt? Hela Nexus-serien används av 16.3% medans Geon används av hela 13.9%!

Notabla spelare som använder denna klubba: Alexander Barkov, Anze Kopitar, Cale Makar, Cole Caufield, Kirill Kaprizov, Tim Stützle

 

Bonus: Skulle man räkna ihop Warrior Alpha DX och Alpha DX SL så hade den hamnat topp 5 på 9.9% med 67 aktiva NHL spelare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras..

Vagn 0

Din varukorg är för närvarande tom.

Börja shoppa