100% kundnöjdhet

100% kundnöjdhet

Vi lovar

Det är vårt uppdrag att få dig, som kund, att känna dig trygg och övertygad med oss som din leverantör av högkvalitativa topmodells-hockeyklubbor. Fixwell Hockey värdesätter och prioriterar kundens nöjdhet mer än något annat. Vi strävar efter att din upplevelse hos oss ska vara den bästa upplevelsen du någonsin haft!

Garanti

Vi står bakom vår skaftlagningsteknologi ProFlex så pass att vi erbjuder dig 30-dagars garanti på lagningen.

Samtidigt som vi vill att du ska känna dig nöjd med våra produkter, även om alla topmodells-kompositklubbor inte håller för evigt. Fixwell Hockey garanterar att tillgodogöra dig om du har en dålig erfarenhet med våra produkter. Med andra ord, om du skulle handla en rekonditionerad klubba av oss som går av inom första eller andra veckan, så erbjuder vi dig ett presentkort till vår hemsida för att hjälpa minimera kostnaden för en ny klubba.

100% kundnöjdhet

Vi på Fixwell Hockey vill att du som kund ska vara 100% nöjd och känna dig trygg i ditt köp och i din erfarenhet hos oss. Skulle du på något sätt inte vara helt nöjd med vår produkt så gör vi en återbetalning på hela din beställning.

Returer

Skulle du önska att returnera eller byta din produkt så vänligen följ dessa steg:

  1. Du är lämplig att returnera en vara om produkten är oanvänd och skickas tillbaka i samma skick som du fick den.
  2. Du är ansvarig för returfrakt och tillhörande fraktkostnader tillbaka till oss. Frakt och hanteringskostnad är icke återbetalningsbar.

Returanmälan (garanti)

Om du vill göra en returanmälan på trasig produkt, vänligen följ detta steg:

  1. Kontakta oss på info@fixwellhockey.com med orderdetaljer och bilder på den trasiga produkten med en kort beskrivning.

Vi tar hand om din returanmälan så fort som möjligt. Om anmälan blir godkänd av oss så kommer du att få en ersättningsklubba av ditt val.