Hoppa till innehållet
Fixwell HockeyFixwell Hockey
Hur vi vill bidra till ishockeyn genom återbruk

Hur vi vill bidra till ishockeyn genom återbruk

Att vi på Fixwell vill göra vårt bästa och bidra till att minska miljöbelastningen i världen är ingen hemlighet. Vår affärsmodell är uppbyggd på just återbruk och återanvändning och målet är att göra ishockeyn tillgänglig för alla.

Med att vi vill göra ishockeyn tillgänglig för "alla" innebär att hockeyn är en väldigt dyr sport och alla har tyvärr inte möjligheten att antingen testa på att spela ishockey eller att fortsätta spela på grund av just höga kostnader.

Det är där vi vill komma in och göra det lite lättare för hockeyfamiljer att ha just möjligheten till mer ekonomiska alternativ när det gäller sporten.

För att världens bästa sport vi kallar ishockey ska kunna fortsätta växa så måste vi börja tänka mer på hållbarhetsaspekten och bli bättre på att återanvända hockeyutrustningen så gott det går. Det är där vi vill bidra och underlätta för dig som hockeyspelare eller hockeyförälder.

I dagsläget är en av de största miljöbovarna trasiga hockeyklubbor. De går sönder höger och vänster och kan hålla allt från en träning till en säsong.

Därför erbjuder vi både tjänsten att laga din egna trasiga hockeyklubba, men även försäljning av lagade topmodellsklubbor till en bråkdel av nypriset. Genom att förlänga livslängden av hockeyklubbor som lätt går sönder så kan vi tillsammans minska miljöbelastningen och samtidigt göra det mer ekonomiskt för din hockeykarriär.

Tjänsten att laga hockeyklubbor erbjuder vi till både privatpersoner och hockeyföreningar. Vi föredrar såklart att jobba direkt med föreningar då det skickas större volymer av hockeyklubbor åt gången och kan även därigenom minska bland annat avgaser när det gäller fraktalternativ.

Vår Vision på Fixwell är att i framtiden även kunna erbjuda dig som spelare och hockeyförälder begagnade och högkvalitativa alternativ av fräsch och minimal använd utrustning till maximalt pressade priser.

Vi vill göra världens bästa sport billigare. För alla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras..

Vagn 0

Din varukorg är för närvarande tom.

Börja shoppa